Αν δείτε πολυκοσμία αύριο στη Λάρνακα μην ανησυχήσετε...

Αν δείτε πολυκοσμία αύριο στη Λάρνακα μην ανησυχήσετε...

Τουρκοκύπριοι θα επισκεφθούν το τέμενος της αλυκής στη Λάρνακα.

Χίλιοι περίπου Τουρκοκύπριοι αναμένεται να επισκεφθούν αύριο το τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα, για το Ραμαζάνι. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει ότι « λόγω οργανωμένης επίσκεψης με μεγάλο αριθμό προσκυνητών που αγγίζει τα όρια της χωρητικότητας του τεμένους Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα, το τέμενος δεν θα είναι προσβάσιμο αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου 2015».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το τέμενος «δεν θα είναι προσβάσιμο από τις 9.30 το πρωί μέχρι και τις 3.30 το απόγευμα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE