Προεδρικές: Κοινή εκστρατεία υποψηφίων για εγγραφή ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους

Προεδρικές: Κοινή εκστρατεία υποψηφίων για εγγραφή ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους

Μετά τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για κοινή εκστρατεία όλων των υποψηφίων για εγγραφή νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους, αλλά και τις επιστολές που αποστάληκαν στα επιτελεία όλων των υποψηφίων, υπήρξε θετική ανταπόκριση από τα επιτελεία των υποψηφίων Ανδρέα Μαυρογιάννη, Αχιλλέα Δημητριάδη, Γιώργου Κολοκασίδη.

Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των επιτελείων κατά την οποία έχει γίνει επεξεργασία προτάσεων για τον τρόπο διεξαγωγής της κοινής εκστρατείας των ίδιων των υποψηφίων η οποία να εξηγεί την ανάγκη οι νέοι μας να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, καθώς απομένουν ελάχιστες μέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία για εγγραφή νέων ψηφοφόρων που είναι η 27η Δεκεμβρίου 2022.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE