Μαρίνα Νικολάου: «Αν στο τιμόνι της χώρας βρεθεί ένας από 2 υποψηφίους του ΔΗΣΥ, το έργο υπόσκαψης του ΓεΣΥ θα ολοκληρωθεί»

Μαρίνα Νικολάου: «Αν στο τιμόνι της χώρας βρεθεί ένας από 2 υποψηφίους του ΔΗΣΥ, το έργο υπόσκαψης του ΓεΣΥ θα ολοκληρωθεί»

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν στο τιμόνι της χώρας βρεθεί ένας από τους 2 υποψήφιους του Συναγερμού, το έργο της υπόσκαψης του ΓεΣΥ θα ολοκληρωθεί, ανέφερε ενώπιον της ολομέλειας η βουλευτής του ΑΚΕΛ Μαρίνα Νικολάου, προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα του Ανδρέα Μαυρογιάννη περιλαμβάνει προτάσεις, μεταξύ άλλων, για θωράκιση του μονοασφαλιστικού ΓεΣΥ και για ίση και ποιοτική πρόσβαση όλων σε υπηρεσίες υγείας.

Η κ. Νικολάου διατύπωσε επικρίσεις κατά των κυβερνώντων για "αλισβερίσι χωρίς τελειωμό" σε ό,τι αφορά την παραχώρηση υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, λέγοντας ότι σήμερα είναι περισσότερο αναγκαία η διαφύλαξη των κεκτημένων και δικαιωμάτων των πολιτών. Αναφέρθηκε και στη μεταναστευτική πολιτική λέγοντας ότι το πρόγραμμα Μαυρογιάννη έχει προτάσεις με βασικές αρχές για ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική και όχι "έπεα πτερόεντα" και απάντησε στον βουλευτή του ΕΛΑΜ Σ. Ιωάννου που έκανε αναφορά στην Παλαιστίνη, αναφερόμενη σε κύριους "ναζί".

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ είπε ότι η παρούσα διακυβέρνηση αφήνει πίσω της, μεταξύ άλλων, μια κοινωνία βυθισμένη στα προβλήματα, με παράνομες αναπτύξεις, αποσπασματικές πολιτικές για τα δίκτυα προστασίας της φύσης και αναποτελεσματικότητα αντιμετώπισης του στεγαστικού που έχει καταντήσει κοινωνική μάστιγα για όσους δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE