Για τα «υπερσύγχρονα» εκδοτήρια ποιος ευθύνεται

Για τα «υπερσύγχρονα» εκδοτήρια ποιος ευθύνεται

Πάνε μερικοί μήνες που βγήκε προς τα έξω, ότι η χωρητικότητα του καινούργιου γηπέδου της Λεμεσού, στην περιοχή Κολοσσίου, δεν θα είναι 13 χιλιάδες –όπως εξαγγέλθηκε από τον πρώην πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, αλλά μειώθηκε στις 10 χιλιάδες και κάτι ψιλά!

Τόσο η νυν ηγεσία του ΚΟΑ, όσο κι οι διοικήσεις των ομάδων, που θα χρησιμοποιούν το «Άλφαμέγα Στάντιουμ», επικαλέστηκαν λόγους άνεσης και ασφάλειας των θεατών, για το ότι η χωρητικότητα «έσυρε στο πλύμμα». Ουδείς πάντως ανέλαβε την ευθύνη, για το εν λόγω σκάνδαλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.