Αναβάλλουν την κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ - Τι αναμένουν

Αναβάλλουν την κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ - Τι αναμένουν

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ αποφάσισαν την αναβολή της κοινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας για το θέμα της αύξησης των Μόνιμων Οργανικών Θέσεων στην Εκπαίδευση, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των τριών οργανώσεων, η εκδήλωση αναβάλλεται, εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης των οργανώσεων από πλευράς ΥΠΑΝ εντός Δεκεμβρίου, μετά από γραπτή δέσμευση του Γενικού Διευθυντή του ΥΠΑΝ σε σχετική επιστολή.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις παραμένουν «σε εγρήγορση, αναμένοντας συγκεκριμένη πρόταση εντός Δεκεμβρίου». Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει κοινή αντίδραση, δεδομένου ότι πρόκειται για θέμα υψίστης σημασίας για την ομαλή, έγκαιρη και αποτελεσματική στελέχωση και λειτουργία των σχολικών μονάδων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE