Επείγουσα έκκληση για τροφές που θα δοθούν για τη σίτιση αδέσποτων ζώων - Η ανακοίνωση των Οικολόγων  

Επείγουσα έκκληση για τροφές που θα δοθούν για τη σίτιση αδέσποτων ζώων - Η ανακοίνωση των Οικολόγων   

Με ανακοίνωση τους το κίνημα των Οικολόγων, κάνει επείγουσα έκκληση για τροφές οι οποίες θα δοθούν για τη σίτιση αδέσποτων ζώων.

Δείτε την ανακοίνωση:

Κραυγή απόγνωσης από εκατοντάδες εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα ζώα, καθώς στην προσπάθεια τους να σώσουν αυτές τις ψυχές, έφτασαν πλέον στα πρόθυρα οικονομικής εξαθλίωσης.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κάνει έκκληση προς τον κόσμο να προσφέρει ότι μπορεί σε τροφές για αδέσποτα ( γατάκια και σκυλάκια) ώστε να βοηθήσουμε τους εθελοντές.

Η Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τα ζώα, είπε «παρακαλούμε τον φιλόζωο κόσμο της Κύπρου να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους εθελοντές γίνεται και κατ’ επέκταση αυτές τις ψυχούλες που εκλιπαρούν για λίγο φαγητό.

Και η πιο μικρή εισφορά σε τροφές μετρά.  Θα δοθεί προτεραιότητα στους εθελοντές που σιτίζουν αποικίες. Ας μην ξεχνούμε ότι για να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός πρέπει να τον δείχνουνε και με τον σεβασμό μας προς τα ζώα.

Οι τροφές θα συλλέγονται στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, μέχρι τις 12/12/2022 . Ώρες λειτουργίες των γραφείων είναι από τις 08:00 έως τις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE