Ώρες αγωνίας για δυο ανήλικες: Εξαφανισμένες από χθες - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας για δυο ανήλικες: Εξαφανισμένες από χθες - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο ανήλικων κοριτσιών που ελλείπουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λάρνακα, από τη Δευτέρα 05/12/2022, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τις:

1. Marie Jeanne Florentina Iosef, 17 ετών, ημερομηνία γέννησης 21/05/2005, από Ρουμανία

2. Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι, 15 ετών, ημερομηνία γέννησης 29/10/2007, από Κύπρο

Η Marie Jeanne Florentina Iosef περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ περίπου, με σκουρόχρωμα μαλλιά μέχρι τους ώμους, και σκούρα καφέ μάτια.

Η Μαρία Τζιορτζιάνα Αλ Ζαμάνι περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με μαλλιά μέχρι τους ώμους με ξανθές ανταύγειες, και σκούρα καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE