Πρέσβης Ελλάδας: Χωρίς να ξεχνάμε την ιστορία, να προχωράμε για κάτι καλύτερο

Πρέσβης Ελλάδας: Χωρίς να ξεχνάμε την ιστορία, να προχωράμε για κάτι καλύτερο

Πρέπει, χωρίς να ξεχνάμε την ιστορία μας, να προχωράμε για κάτι καλύτερο και ειδικά γι' αυτόν τον τόπο, όλοι μαζί, δήλωσε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Ηλίας Φωτόπουλος.

Εξερχόμενος από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης όπου τελέστηκε παράκληση για την απελευθέρωση της Κύπρου και τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων, ο κ. Φωτόπουλος κλήθηκε να προβεί σε μια δήλωση επ` ευκαιρίας της σημερινής επετείου.

«Είναι μέρα συγκίνησης πρώτα απ` όλα, μέρα μνήμης και μέρα η οποία ουσιαστικά πρέπει να μας δίνει μηνύματα για το μέλλον», είπε.

Πρέπει, πρόσθεσε, «χωρίς να ξεχνάμε την ιστορία μας, να προχωράμε για κάτι καλύτερο και ειδικά γι' αυτόν τον τόπο, όλοι μαζί».

Να πασχίζουμε, ανέφερε, «για μία λύση η οποία θα είναι πρώτα απ` όλα σταθερή, βιώσιμη λειτουργική στο πλαίσιο των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών και των κανόνων της ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE