Bιασμός Ρωσίδας στα κατεχόμενα από Τούρκους

Bιασμός Ρωσίδας στα κατεχόμενα από Τούρκους

Θύμα βιασμού από Τούρκους φαίνεται να έπεσε νεαρή Ρωσίδα τουρίστρια στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κipris» , δράστες φαίνεται να είναι οι Τούρκοι Μehmet Bayram και Yakup Akdag, μάγειρες σε ξενοδοχείο - καζίνο στη κατεχόμενη Κερύνεια.

Στο ψευδοδικαστήριο ακούστηκε ότι οι δυο ύποπτοι,  ενώ επέστρεφαν στο σπίτι από τη δουλειά την περασμένη Δευτέρα,  εντόπισαν την νεαρή κοπέλα στο δρόμο και με αυτοκίνητο την μετέφεραν σε απόμερη περιοχή, όπου δέχθηκε και τη σεξουαλική επίθεση.

Οι ψευδοαστυνομικοί «συνέλαβαν» τους δυο χθες Κυριακή και τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση στα  μπουντρούμια του Αττίλα στην κατεχόμενη Κερύνεια.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE