Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ Σαββάτου, όταν οι Αρχές έλαβαν πληροφορία, η οποία τους οδήγησε στον εντοπισμό όπλου στο κολυμβητήριο Λακατάμειας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο.
Αμέσως το όπλο παραλήφθηκε από μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας , τα οποία έσπευσαν στο σημείο και στάλθηκε στάλθηκε στα επιστημονικά εργαστήρια της Δύναμης για εξετάσεις και επιπρόσθετα θα περάσει από βαλλιστικό έλεγχο.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια, στις οποίας τα ίχνη βρίσκονται οι Αρχές, ενώ συνεχίζουν οι εξετάσεις και η συλλογή περισσότερων στοιχείων και πληροφοριών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




