Adele: Viral η αντίδρασή της για φίλτρο του Instagram

Adele: Viral η αντίδρασή της για φίλτρο του Instagram

Η Adele φαίνεται πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα φίλτρα του Instagram. Η αντίδρασή της μάλιστα σε φίλτρο που χρησιμοποίησε θαυμάστριά της στο Λας Βέγκας δεν άργησε να γίνει viral.

Ήταν κατά τη διάρκεια εμφάνισης της που η Adele πλησίασε μια από τις θαυμάστριές της. Θέλοντας να απαθανατίσει την αγαπημένη της τραγουδίστρια, τραβούσε βίντεο με τη χρήση φίλτρων.

Adele: «Δεν μοιάζουμε έτσι αγάπη μου»

Όταν η Adele κοίταξε την εικόνα σάστισε, καθώς είχε μεταμορφωθεί εντελώς το πρόσωπό της. Το φίλτρο που χρησιμοποιούσε είχε αλλάξει από το χρώμα του δέρματος μέχρι και το μέγεθος των χειλιών της.

«Θεέ μου, τι έκανες στο πρόσωπό μου;» σχολιάζει φανερά σοκαρισμένη. «Βγάλε αυτό το φίλτρο από το πρόσωπό μου» συνέχισε και έφυγε για λίγο από την κάμερα, για να επιστρέψει μετά από δευτερόλεπτα.

Θέλησε να ρωτήσει τη θαυμάστριά της το όνομά της και τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιεί τέτοια φίλτρα: «Δεν μοιάζουμε έτσι αγάπη μου».

 


Η θαυμάστριά της ωστόσο φανερά συγκινημένη που της μιλούσε άρχισε να κλαίει. Τότε η τραγουδίστρια του «Easy On Me» της έφτιαξε τα μαλλιά και την πήρε αγκαλιά. «Μην κλαις! Δεν θέλεις να σε δει η J.Lo να σε δει να κλαις», της είπε για την κάνει να σταματήσει η Adele.

Η θαυμάστριά της πόσταρε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok. «Η Adele ήρθε τυχαία κοντά μου και με έκανε να ξεχάσω ολόκληρη την ύπαρξή μου», σχολίασε χαρακτηριστικά για τη συνάντηση με το είδωλό της. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

Στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές του 2026, παραπέμπει η ΕΔΕΚ με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου, για κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου με άλλα κόμματα του κέντρου. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στον ALPHA, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή, ούτε τέθηκε για συζήτηση.