Πρόστιμο 500 ευρώ και αποκλεισμό από τα γήπεδα σε 23χρονο και 24χρονο για ρίψη αντικειμένων στο ΑΡΗΣ-ΠΑΦΟΣ

Πρόστιμο 500 ευρώ και αποκλεισμό από τα γήπεδα σε 23χρονο και 24χρονο για ρίψη αντικειμένων στο ΑΡΗΣ-ΠΑΦΟΣ

Χρηματικό πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 23χρονο και 24χρονο, αφού κρίθηκαν ένοχοι για αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα το Δικαστήριο επέβαλε στους δύο καταδικασθέντες, χρηματικό πρόστιμο ύψους €500, καθώς και απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για περίοδο έξι μηνών. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, κατά την πιο πάνω χρονική περίοδο, 23χρονος και 24χρονος υποχρεούνται να παρουσιάζονται σε Αστυνομικό Σταθμό, 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της ομάδας τους και να αναχωρούν από εκεί 30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι δύο νεαροί κρίθηκαν ένοχοι για χρήση επικίνδυνων αντικειμένων, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ, που διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου 2022, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.