Ένταση στη Βουλή: Φωνές και χαρακτηρισμοί - Πάτησε πόδι η Αννίτα - «Θα διακόψω την Ολομέλεια» - Βίντεο

Ένταση στη Βουλή: Φωνές και χαρακτηρισμοί - Πάτησε πόδι η Αννίτα - «Θα διακόψω την Ολομέλεια» - Βίντεο

Για ακόμα μια φορά η Πρόεδρος της Βουλής καλείται να ισορροπήσει εντάσεις και να «πατήσει» πόδι μέσα από τη θέση της, ώστε να επανέλθει η ομαλή λειτουργία και διεξαγωγή των δραστηριοτήτων της Βουλής.

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την πρόταση νόμου περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, με ποικίλες αντιδράσεις στην ομιλία του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους. «Ζούμε μία πορνική και ομοφυλοφιλική θύελλα» ανέφερε ανάμεσα σε όλα.

Τοποθετήσεις έκαναν βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων.

Ενώ κατά την διάρκεια των αντιδράσεων , ο κ.Θεμιστοκλέους σχολίασε «αν το ΑΚΕΛ είχε δεχθεί σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν θα συρόταν στο δικαστήριο πρώην ευρωβουλευτής του για σεξουαλική παρενόχληση;».

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου πήρε το λόγο και ζήτησε από τον βουλευτή να ανακαλέσει.

Ενώ ο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ , Στέφανος Στεφάνου χαρακτήρισε τον κ.Θεμιστοκλέους ως "τραμπούκο της πολιτικής".

Είναι στο σημείο όπου η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι θα διακόψει την Ολομέλεια και ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές. 

Βίντεο απο την Ολομέλεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE