Άνδρας στις ΗΠΑ αγόρασε 300 iPhones από το Apple Store, αλλά τον λήστεψαν όταν τα έβαζε στο αμάξι

Άνδρας στις ΗΠΑ αγόρασε 300 iPhones από το Apple Store, αλλά τον λήστεψαν όταν τα έβαζε στο αμάξι

Ένας άνδρας που αγόρασε 300 iPhones σε ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη κατέληξε με σημαντικά λιγότερα, αφού μια τσάντα γεμάτη με αυτά ληστεύτηκε στο δρόμο της επιστροφής προς το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος τύπος είχε μόλις μπει τότε στο Apple Store στην Πέμπτη(01/12) Λεωφόρο στο Μανχάταν για να αγοράσει 300 smartphones. Ωστόσο, ενώ επέστρεφε στο αυτοκίνητό του κρατώντας σφιχτά τις τρεις τσάντες γεμάτες με gadget, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε γρήγορα δίπλα του και δύο άνδρες βγήκαν από αυτό. Του ζήτησαν με θράσος να τους παραδώσει τις τσάντες, κάτι που αρχικά αρνήθηκε να κάνει.

Οι άντρες όμως δεν τα παράτησαν τόσο εύκολα και ο ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο πριν φύγει τρέχοντας με μία από τις τσάντες.

Τελικά, οι άνδρες ξέφυγαν με περισσότερα από το ένα τρίτο του συνόλου των iPhone που είχε αγοράσει, φεύγοντας με 125 συσκευές συνολικής αξίας περίπου 95.000 δολαρίων.

Ο 27χρονος άνδρας είναι γνωστός στο συγκεκριμένο Apple Store, καθώς του αρέσει να έρχεται και να αγοράζει μεγάλες ποσότητες συσκευών, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να τις πουλάει στο δικό του μικρότερο κατάστημα αλλού.

Τώρα, η αστυνομία είναι προφανώς στο κυνήγι των ανδρών που τον γρονθοκόπησαν και έκλεψαν την τσάντα, και έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να προσέλθει και να δηλώσει την παρουσία του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE