LIVE: Το δεύτερο μεγάλο διακαναλικό debate - «Διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ και Μαυρογιάννης

LIVE: Το δεύτερο μεγάλο διακαναλικό debate - «Διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ και Μαυρογιάννης

Στο δεύτερο διακαναλικό debate συμμετέχουν απόψε οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκος Χριστοδουλίδης, και Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Το δεύτερο debate για τις Προεδρικές Εκλογές, θα γίνει και πάλι στους χώρους του Omega, λόγω χωρητικότητας των στούντιο και θα έχει διάρκεια συνολικά δύο ώρες.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα εκπροσωπηθούν από τους δημοσιογράφους Σωτήρη Παρούτη (Omega), Πέτρα Αργυρού (Sigma) και Κυριάκο Πομηλορίδη (Ant1), ενώ την ευθύνη του συντονισμού αυτή τη φορά θα έχει η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του Alpha, Αιμιλία Κενεβέζου.

Για να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα που τους τίθεται, οι υποψήφιοι θα έχουν στη διάθεσή τους 2 λεπτά, ενώ σε περίπτωση διευκρινιστικού ερωτήματος ακόμη 1 λεπτό.

Δείτε ζωντανά το debate από το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE