Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν»

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν»

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ απέκτησε τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε από το Netflix.

Στο κλιπ του «Harry & Meghan», όπως τιτλοφορείται και επίσημα το ντοκιμαντέρ, προβάλλονται φωτογραφίες του ζευγαριού, μεταξύ άλλων, από τη δεξίωση του γάμου τους, ένα ταξίδι στην Αφρική, αλλά και από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια, πριν αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους.

Ένα από τα πλάνα του ντοκιμαντέρ δείχνει τη Μέγκαν Μαρκλ να σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ ο σύζυγός της, που κάθεται δίπλα της σε καναπέ, ρίχνει προς τα πίσω το κεφάλι του.

«Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» είναι η ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν. «Κανένας δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» απαντά ο πρίγκιπας Χάρι και προσθέτει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;» είναι το ερώτημα που θέτει με τη σειρά της, η Μέγκαν Μαρκλ.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους.

Δείτε το τρέιλερ

«Είναι ωραίο να μπορείς να εμπιστευτείς σε κάποιον την ιστορία σου- σε μια έμπειρη σκηνοθέτιδα της οποίας τη δουλειά θαυμάζω- ακόμη κι αν σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα την λέγαμε εμείς. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τη λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει από τον φακό του» είχε δηλώσει η Μέγκαν Μαρκλ στο Variety τον Οκτώβριο, για το ντοκιμαντέρ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE