Παράνομη διακίνηση μεταναστών - Χειροπέδες σε 21χρονο

Παράνομη διακίνηση μεταναστών - Χειροπέδες σε 21χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόου τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά την υπόθεση.

Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την οποία αυτός ενέχεται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών. Συνελήφθη μετά από επιχείρηση από μέλη των ΤΑΕ και ΥΑΜ Λευκωσίας, λίγο μετά τις 6.00 το πρωί σήμερα, σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, όπου αυτός διαμένει.

Στο διαμέρισμα του 21χρονου υπόπτου, καθώς και στο αυτοκίνητό του, μετά από έρευνα που έγινε επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν για να τύχουν εξετάσεων, διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και ταξιδιωτικά έγγραφα, η προέλευση και γνησιότητα των οποίων διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE