Συγκλονιστικό! Πήγε να πληρώσει στο σούπερ μάρκετ και δείτε τι έγινε! (video)

Συγκλονιστικό! Πήγε να πληρώσει στο σούπερ μάρκετ και δείτε τι έγινε! (video)

Τι μπορεί να συμβεί άραγε στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ, την ώρα που είσαι έτοιμος/έτοιμη να πληρώσεις;

Συνέβη στο Σινσινάτι. Δύο άντρες οι Μάικ Λούις και Ρομπ Γουέστερμαν αποφάσισαν να δώσουν λίγη χαρά σε μερικούς πελάτες του σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Τι έκαναν; Όταν ερχόταν η στιγμή να πληρώσουν, ο Γουέστερμαν έβγαζε λεφτά και πλήρωνε για αυτούς λέγοντας τους «ο Θεός είναι καλός», καθώς ο Λούις κατέγραφε με κάμερα τις αντιδράσεις του κόσμου.

Για ποιο λόγο έγινε αυτό; Οι δύο άνδρες θέλησαν να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα: Να δείξουν στους ανθρώπους πόσο όμορφο είναι να προσφέρεις. Κι αν κρίνουμε από μια ευεργετημένη κοπέλα, που δήλωσε «θα το κάνω και 'γω στον επόμενο πελάτη», τότε τα κατάφεραν.

Μια πράξη προσφοράς, καλοσύνης μπορεί να είναι και μια απλή καλημέρα. Δεν χρειάζεται να προσφέρεις δίνοντας χρήματα κι αυτό ήταν επί της ουσίας το μήνυμα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο και το χαμόγελο των ανθρώπων για να καταλάβετε:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE