Έκρηξη στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη - Τραυματίστηκε υπάλληλος

Έκρηξη στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη - Τραυματίστηκε υπάλληλος

Συναγερμός σήμανε στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη λόγω έκρηξης από παγιδευμένη επιστολή. Μέχρι στιγμής μία υπάλληλος της πρεσβείας έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Η τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την κατάστασή της να μην κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η εκρηκτική ύλη βρισκόταν σε φάκελο που παρέλαβε η υπάλληλος.

Το συμβάν καταγράφηκε περί τις 13:00 (τοπική ώρα), με τις Αρχές να λαμβάνουν επείγουσα κλήση 17 λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία έχει εφαρμόσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε περιπτώσεις τρομοκρατικής ενέργειας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ και στους παρακείμενους δρόμους έχει προκληθεί αναστάτωση με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί.

Στο σημείο της έκρηξης έχουν μεταβεί ειδικές ομάδες για την απενεργοποίηση εκρηκτικών.

Μέχρι στιγμής, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE