Το πλάνο εμβολιασμού Γιαννέφσκι και το μέλλον της «διακυβέρνησης» Σοφοκλέους

Το πλάνο εμβολιασμού Γιαννέφσκι και το μέλλον της «διακυβέρνησης» Σοφοκλέους

Έχει λεχθεί επανειλημμένα, ότι αν είχε δικαίωμα ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι να κάνει απεριόριστο αριθμό μετεγγραφών, θα έλεγε στην διοίκηση να του φέρει διψήφιο αριθμό παιχτών.

Μόνο που τον Γενάρη, υπάρχει δικαίωμα για μόνο 4 μετεγγραφές. Ο Βορειο-Μακεδόνας τεχνικός, πάνω- κάτω έχει καταλήξει στις θέσεις των παιχτών, που θα «εμβολιάσει» την ομάδα, με στόχο να την καταστήσει πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Θα ήταν έκπληξη να μην θέλει «εννιάρι», αφού κανείς από τους υπάρχοντες (Μπεραχίνο και Τσέποβιτς), μέχρι στιγμής δεν έχει «τρομάξει» τις αντίπαλες άμυνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE