LIVE: Ενώπιον Κακουργιοδικείου Συλλούρης, Τζιοβάννης, Πιττάτζης και Αντωνίου για την υπόθεση Al Jazeera

LIVE: Ενώπιον Κακουργιοδικείου Συλλούρης, Τζιοβάννης, Πιττάτζης και Αντωνίου για την υπόθεση Al Jazeera

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στη Λευκωσία, εμφανίζονται σήμερα (30/11) οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην ποινική υπόθεση, που αφορά τόσο στο ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου Al Jazeera, όσο και σε γεγονότα στο πλαίσιο των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Νικολάτου.

Υπενθυμίζεται ότι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνη, ο δικηγόρος, Αντρέας Πιττάτζιης, και ο εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας του κ. Τζιοβάνη, Αντώνης Αντωνίου.

Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν πέντε κατηγορίες, που αφορούν αδικήματα συνωμοσίας για καταδολίευση της Δημοκρατίας και επηρεασμό δημόσιου λειτουργού κατά παράβαση του Νόμου, που κυρώνει τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Ποινικοποίηση της Διαφθοράς.

Το ThemaOnline θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της διαδικασίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Στον αέρα η εκεχειρία μεταξύ Ιράν-Ισραήλ, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 το πρωί, μετά από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις, που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους στο Ιράν και 4 στο Ισραήλ. Πριν συμπληρωθούν 4 ώρες, το Τελ Αβίβ κατήγγειλε παραβίαση της εκεχειρίας αναφέροντας πως αναχαίτισε δύο πυραύλους ωστόσο το Ιράν διέψευσε ότι επιτέθηκε μετά την εκεχειρία.  Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE