Α. Μαυρογιάννης: «Θα σταθώ απέναντι στα νοσηρά φαινόμενα που έπληξαν το όνομα και την αξιοπρέπεια της Κύπρου»

Α. Μαυρογιάννης: «Θα σταθώ απέναντι στα νοσηρά φαινόμενα που έπληξαν το όνομα και την αξιοπρέπεια της Κύπρου»

Το μήνυμα ότι θα σταθεί απέναντι στα νοσηρά φαινόμενα που έπληξαν, όπως τονίζει, το όνομα και την αξιοπρέπεια της Κύπρου, στέλνει μέσω γραπτής δήλωσής του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρογιάννη, «τα τελευταία χρόνια τα φαινόμενα διαφθοράς γιγαντώθηκαν, οδηγώντας διεθνώς τη χώρα μας στην ανυποληψία», σημειώνοντας ότι «είναι αδήριτη ανάγκη όπως η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς βοηθηθεί, ώστε να επιτελέσει το καθήκον της».

Επαναλαμβάνω, συνεχίζει, «ότι με την εκλογή μου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, θα σταθώ απέναντι στα νοσηρά φαινόμενα που έπληξαν το όνομα και την αξιοπρέπεια της Κύπρου».

«Θα φέρουμε τη ρήξη με τις κακές πρακτικές του παρελθόντος», διαβεβαιώνει καταληκτικά ο κ. Μαυρογιάννης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE