Πενήντα καρχαρίες μια ανάσα από την στεριά στην Βρετάνια! (video)

Πενήντα καρχαρίες μια ανάσα από την στεριά στην Βρετάνια! (video)

Τον τρόμο σκόρπισαν πενήντα καρχαρίες που εθεάθησαν να… σουλατσάρουν μια… ανάσα από ακτή του Σάσεξ στη Βρετανία!

«Ήταν εκπληκτικό. Μπορούσες να δεις μόνο πτερύγια. Μερικοί από τους καρχαρίες ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα, ενώ κολύμπαγαν με βάθος μόλις μερικών εκατοστών. Το νερό εκεί πρέπει να έφθανε μέχρι το γόνατο», ανέφερε ένας από τους αρχιφύλακες φυσικού καταφύγιου κοντά στο Selsey, συμπληρώνοντας:

«Γνωρίζαμε ότι το Medmerry είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την άγρια ζωή, αλλά δεν νομίζω πως περίμενε κανείς να δει αυτό. Πιστεύουμε ότι ήρθαν εδώ λόγω των καβουριών και τελικά έγινε σπίτι τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE