«Πυροβολεί» το επιτελείο Αβέρωφ για μυστική συμφωνία – «Τα ψέματα δεν έχουν τελειωμό»

«Πυροβολεί» το επιτελείο Αβέρωφ για μυστική συμφωνία – «Τα ψέματα δεν έχουν τελειωμό»

Επανέρχεται με νέα πυρά το επιτελείο Αβέρωφ για το θέμα που αφορά τα περί μυστικής συμφωνίας Χριστοδουλίδη με το ΔΗΚΟ.

Σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου - Παναγιώτου, αναφέρει πως τα ψέματα δεν έχουν τελειωμό.

Δείτε αυτούσιες τις δηλώσεις:

Οι συνέταιροι της κοινοπραξίας ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους.

Χτες ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποστήριξε ότι τα 18 σημεία της μυστικής συμφωνίας που ετοίμασε η Γραμματεία του ΔΗΚΟ, δεν υπάρχουν.  Ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την άλλη πλευρά, έχει δημόσια δηλώσει ότι συμφώνησαν σε όλα, χωρίς να αλλάξει ούτε τελεία.

Ποιος λέει ψέματα;

Η μυστική συνεννόηση του κ. Χριστοδουλίδη με το ΔΗΚΟ ενώ ήταν ακόμα Υπουργός. Η λογοκλοπή της ομιλίας Κασουλίδη. Οι ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα. Η διάψευση του κ. Χριστοδουλίδη από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι διάφορες κρυφές συμφωνίες με τα κόμματα που τον στηρίζουν, αποδεικνύουν ένα γεγονός: Ο κ. Χριστοδουλίδης λέει για άλλη μια φορά ψέματα.

Η κρυφή συμφωνία υπάρχει στα συρτάρια του. Ο πολίτης απαιτεί από τους υποψηφίους του διαφάνεια και ειλικρίνεια. Τι θα κάνουν για την οικονομία και για το Κυπριακό.

Ποτέ στην ιστορία των Προεδρικών εκλογών δεν υπήρξαν ανάλογες κρυφές συμφωνίες. Κανένας υποψήφιος δεν συνωμοτούσε πίσω από την πλάτη του λαού.

Η βουβή υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη που στηρίζεται σε κρυφές ατζέντες αποτελεί ρίσκο για τη χώρα. Μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα και τη δυνατή οικονομία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE