Βουλευτικές Εκλογές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στη μάχη της πρωτιάς- ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση- Άλμα και Άμεση Δημοκρατία διαμορφώνουν νέα δεδομένα
Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 προμηνύονται ως ένα κομβικό σημείο για την κυπριακή πολιτική σκηνή.

Όπως είπε, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ έδωσαν τη ζωή τους για μια ελεύθερη πατρίδα. Και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε ούτε με μισή ούτε με αδύναμη πατρίδα.
«Γι’ αυτό και η πρώτη μου πράξη με την ανάληψη των καθηκόντων μου, είναι θέτοντας την ενέργεια και την ασφάλεια στο τραπέζι, να σπάσουμε το αδιέξοδο για να ανοίξει ο δρόμος για την επανένωση της πατρίδας μας», πρόσθεσε.
Ωσότου όμως το κυπριακό είναι άλυτο, τόνισε, «οφείλουμε να έχουμε μια ισχυρή οικονομία για να μπορούμε και την άμυνά μας να την έχουμε αξιόμαχη και αξιόπιστη αλλά και να στηρίζουμε την κυπριακή κοινωνία».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




