Στην Αθήνα μεταβαίνει η Πρόεδρος της Βουλής – Θα παραστεί σε εκδήλωση για αντιμετώπιση της βίας κατά γυναικών

Στην Αθήνα μεταβαίνει η Πρόεδρος της Βουλής – Θα παραστεί σε εκδήλωση για αντιμετώπιση της βίας κατά γυναικών

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μεταβαίνει τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση με τίτλο «Αύξηση της βίας κατά των γυναικών, αιτίες και πολιτικές αντιμετώπισης», με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η κ. Δημητρίου, μεταβαίνει στην ελληνική πρωτεύουσα κατόπιν πρόσκλησης της Ελίζας Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτού και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η Πρόεδρος της Βουλής θα είναι μία εκ των τριών κύριων ομιλητριών μαζί με την κ. Βόζεμπεργκ καθώς και την Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτή Α’ Αθηνών και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης η Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ).

Η Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE