Καλεσμα Χριστοδουλίδη στους νέους για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία

Καλεσμα Χριστοδουλίδη στους νέους για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία

Την κρισιμότητα των επικείμενων Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, ιδιαίτερα για το μέλλον των νέων μας, ανέδειξε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση στο Λονδίνο με Κύπριους νέους και νέες που σπουδάζουν και εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε κάλεσμα για μαζική εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους ούτως ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι και νέες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά στο καθορισμό του μέλλοντός τους.

Οι νέοι και οι νέες μας, ανέφερε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, «είναι το μέλλον του τόπου μας και η επόμενη διακυβέρνηση της χώρας τους αφορά περισσότερο ίσως από κάθε άλλη γενιά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι επιτακτική η ανάγκη όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι και νέες να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η εποχή μας απαιτεί σύγχρονες λύσεις και η νέα γενιά είναι εκείνη που μπορεί και πρέπει να δώσει το στίγμα της μέσα από την μαζική της συμμετοχή, για τα ζητήματα που την προβληματίζουν, την ανησυχούν και που επιθυμεί να επιλυθούν».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα που προβληματίζουν και ανησυχούν την νέα γενιά όπως οι προοπτικές ποιοτικής εργοδότησης στην Κύπρο, οι οικονομικές προοπτικές της χώρας, θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, το μεταναστευτικό και οι προοπτικές επίλυσης του κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE