Απαντά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για τις εκποιήσεις: «Επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του»

Απαντά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ για τις εκποιήσεις: «Επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του»

Ανακοίνωση-απάντηση στο ΑΚΕΛ για το θέμα των εκποιήσεων, εξέδωσε ο ΔΗΣΥ σημειώνοντας ότι, «το ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του».

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφέρει, τοποθετήθηκε από την πρώτη στιγμή καυτηριάζοντας την ανεύθυνη στάση των κομμάτων, του ΑΚΕΛ βεβαίως συμπεριλαμβανομένου, στη Βουλή για το ζήτημα των εκποιήσεων.

«Σήμερα το ΑΚΕΛ επανέρχεται και κατηγορεί τον ΔΗΣΥ που πρωτοστάτησε για ενίσχυση του θεσμού του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό πλαίσιο αφερεγγυότητας και στελέχωση της Υπηρεσίας Αφερεγγυότητας, που εφάρμοσε το Σχέδιο Εστία, και ανέστειλε την καταβολή δόσεων εν μέσω πανδημίας, ότι λειτουργεί εις βάρος των δανειοληπτών», προσθέτει ο ΔΗΣΥ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει την ανεύθυνη στάση του. Και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE