Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: "Οι γιατροί είπαν ότι δεν έχω ελπίδα..."

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: "Οι γιατροί είπαν ότι δεν έχω ελπίδα..."

Eξομολογείται ότι «οι γιατροί είπαν στους φίλους μου: «Πηγαίνετε τη στο σπίτι της να πεθάνει ήρεμη. Δεν υπάρχει ελπίδα». Και ο Θεός με γύρισε πίσω».

H μεγαλη περιπέτεια υγείας που πέρασε η Σούλη Σαμπάχ την ανάγκασε να μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την «επιστροφή από το θάνατο», όπως η ίδια την έχει ονομάσει, μιλάει για όλα. «Οι γιατροί είπαν στους φίλους μου: «Πηγαίνετε τη στο σπίτι της να πεθάνει ήρεμη. Δεν υπάρχει ελπίδα». Και ο Θεός με γύρισε πίσω».

Ωστόσο πρόσφατα, εντελώς αναπάντεχα, βρέθηκε πάλι στο νοσοκομείο. Αιτία αυτή τη φορά είναι η χρόνια πάθηση που έχει, την οποία με μεγάλη υπομονή και θάρρος αντιμετωπίζει. «Κουράστηκα με τα θέματα υγείας. όμως, δε το βάζω κάτω. Θα το παλέψω και πάλι» λέει στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη

Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE