Έπιασαν τιμόνι μεθυσμένοι και υπό την επήρεια ναρκωτικών - 26 καταγγελίες μέσα σε μία μέρα

Έπιασαν τιμόνι μεθυσμένοι και υπό την επήρεια ναρκωτικών - 26 καταγγελίες μέσα σε μία μέρα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο για πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων, κατά τη διάρκεια της οποίες προέβησαν σε 26 καταγγελίες εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, στο πλαίσιο επιχείρησης που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο προέκυψαν 26 τροχαίες καταγγελίες, από τις οποίες οι 11 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, δύο οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Ο κ. Τσαπής πρόσθεσε πως κατά την συντονισμένη επιχείρηση των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συνελήφθη 35χρονος σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών υπό ανέγερση διαμερισμάτων στην Πάφο.

Περαιτέρω λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν γινόταν έλεγχος για την κατάσταση του οδικού δικτύου και την διευκόλυνση των οδηγών, κατέληξε ο κ. Τσαπής προσθέτοντας πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE