Επιβεβαίωση Δράκου: Παρέλαβε έκθεση για κινητά και ναρκωτικά εντός Κεντρικών Φυλακών - Θα τύχει «ενδελεχούς μελέτης»

Επιβεβαίωση Δράκου: Παρέλαβε έκθεση για κινητά και ναρκωτικά εντός Κεντρικών Φυλακών - Θα τύχει «ενδελεχούς μελέτης»

Με γραπτή δήλωση, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου επιβεβαιώνει ότι έλαβε χθες έκθεση σχετικά με το τι συμβαίνει στις Κεντρικές Φυλακές.

Αυτούσια η δήλωση

Επιβεβαιώνω ότι χθες έλαβα από τον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, την έκθεση της τετραμελούς επιτροπής υπό την προεδρία του πρώην δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, που διορίστηκε από τον Έντιμο ΓΕ κ. Γιώργο Σαββίδη, προς τον σκοπό της διερεύνησης ενδεχόμενης διάπραξης ποινικών αδικημάτων σε σχέση με τη:

Α) μεταφορά και χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των Κεντρικών Φυλακών και τη διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών και

Β) μεταφορά, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και τη διάπραξη άλλων αδικημάτων εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Η έκθεση αφού τύχει ενδελεχούς μελέτης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, δεόντως και αναλόγως θα ενεργήσω στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE