Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας

Αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου η δίκη για τον ορισμό επικοινωνίας με την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Για τις 17 Ιανουαρίου 2023 αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τον ορισμό επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και της κόρης του Λυδίας, αλλά και για τη γονική μέριμνα, μετά την είδηση ότι η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν ταξίδεψε με την εγγονή της στις Φιλιπίνες.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και να γίνεται μέσω skype.

Οι γονείς του πιλότου έχουν ζητήσει να αναλάβουν τη γονική μέριμνα του παιδιού.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρουν ότι το παιδί «είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σούζαν έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού θα αποφασίσει το δικαστήριο γι αυτό που είναι πιο νοσηρό το περιβάλλον».

Οι ίδιοι άνθρωποι σχολιάζουν ότι το δικαστήριο θα κρίνει αν «η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE