41 χρόνια μετά την εισβολή! Χάρτης «North Cyprus» σε ράφι πολυκαταστήματος στις ελεύθερες περιοχές

41 χρόνια μετά την εισβολή! Χάρτης «North Cyprus» σε ράφι πολυκαταστήματος στις ελεύθερες περιοχές

Έντονες αντιδράσεις από καταναλωτές έχει προκαλέσει η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων, με υποκαταστήματα και στην Κύπρο, θέτοντας προς πώληση χάρτη για τα κατεχόμενα.

Στα ράφια του εν λόγω υποκαταστήματος στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας,  εντοπίστηκε να  διαφημίζεται και να πωλείται, βοηθητικός ταξιδιωτικός οδηγός για περιηγητές και τουρίστες,  που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο χάρτης….πλασάρεται ως χάρτης της Βόρειας Κύπρου, αφού γράφει στα αγγλικά «Νorth Cyprus». (Βλ. Φώτο)

Μετά τις διαμαρτυρίες πολιτών  οι υπάλληλοι του καταστήματος , «εξαφάνισαν» τον χάρτη από το ράφι, φοβούμενοι τις διαστάσεις που θα προσλάβανε το θέμα.

Σαράντα ένα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή, Ιούλιο μήνα,  να ζούμε τέτοια γεγονότα μόνο θλίψη και προβληματισμό προκαλούν.

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE