Έβαλε κάμερα για να δει τι προκαλούσε γρατζουνιές στην πόρτα της– Τελικά ανακάλυψε κάτι τρομακτικό (Βίντεο)

Έβαλε κάμερα για να δει τι προκαλούσε γρατζουνιές στην πόρτα της– Τελικά ανακάλυψε κάτι τρομακτικό (Βίντεο)

Viral έγινε το βίντεο από την κρυφή κάμερα που εγκατέστησε η Λίζα Μακένζι, από την Ουαλία, προκειμένου να δει ποιος προκάλεσε τις γρατζουνιές στην κλειδαριά της πίσω πόρτας του σπιτιού της.

Η μητέρα δύο παιδιών ανακάλυψε τα σημάδια στην κλειδαριά πριν από περίπου ένα μήνα και αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κρυφή κάμερα.

Αυτό που ανακάλυψε όταν είδε το βίντεο μια ημέρα την έκανε να ανατριχιάσει.

Στο βίντεο, το οποίο έχουν δει περισσότερα από 25.000 άτομα στο Facebook, φαίνεται ένας άνδρας με κουκούλα, γάντια και κρατώντας έναν φακό να προσπαθεί να μπει στο σπίτι της, από την πίσω πόρτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένα συρματόσκοινο βρέθηκε πεταμένο κοντά στο σημείο.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η ίδια η Μακένζι, η οποία αρχικά πίστευε ότι τα παιδιά της είχαν προκαλέσει τα σημάδια, δηλώνει κατατρομαγμένη.

Δείτε το Βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE