Το «τέλειο» parking - Δύο θέσεις στάθμευσης γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή

Το «τέλειο» parking - Δύο θέσεις στάθμευσης γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή

Οδηγός στην Κύπρο, πήρε «βραβείο» για το «τέλειο» parking.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός φαίνεται να πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης μεγάλου πολυκαταστήματος, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι δέσμευσε δύο θέσεις, αντί μία.

Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ο χώρος στάθμευσης του εν λόγω εμπορικού κέντρου, ήταν κατειλημμένος, δυσκολεύοντας τους υπόλοιπους οδηγούς να βρουν ένα ελεύθερο χώρο. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων οδηγών όταν αντίκρισαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE