Μακαλιάς - Ψυχράμη: Αυτή τη φορά παντρεύονται - Είδαμε την αγγελία γάμου τους!

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Αυτή τη φορά παντρεύονται - Είδαμε την αγγελία γάμου τους!

Μία έκπληξη έκαναν στον αέρα του «Στα καλά καθούμενα» οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στον συνεργάτη τους Δημήτρη Μακαλιά.

H Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, μιλώντας για ένα  νεαρό που ερωτεύτηκε μια κοπέλα... Η ιστορία τελείωσε λέγοντας

«...γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια και αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλον ότι πρόκειται να ζήσουν για πάντα μαζί, το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε φίλοι τους και μαθαίνουμε ότι θα παντρευτούν, από αυτό!» είπε η Κατερίνα και έδειξε στον αέρα την αγγελία του επερχόμενου γάμου τους, με τον Μακαλιά να κάνει αέρα και να νιώθει άβολα αλλά και έκπληκτος.

«Δεν ντρέπεστε που το βρήκατε αυτό; Θα τρελαθώ! Ντροπή σας, γιατί δε το γράφετε εδώ;» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του, παρόλαυτά παρέμεινε χαμογελαστός!

Δείτε το βίντεο:

Πηγη: Toratora.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE