Μακαλιάς - Ψυχράμη: Αυτή τη φορά παντρεύονται - Είδαμε την αγγελία γάμου τους!

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Αυτή τη φορά παντρεύονται - Είδαμε την αγγελία γάμου τους!

Μία έκπληξη έκαναν στον αέρα του «Στα καλά καθούμενα» οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στον συνεργάτη τους Δημήτρη Μακαλιά.

H Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, μιλώντας για ένα  νεαρό που ερωτεύτηκε μια κοπέλα... Η ιστορία τελείωσε λέγοντας

«...γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια και αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλον ότι πρόκειται να ζήσουν για πάντα μαζί, το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε φίλοι τους και μαθαίνουμε ότι θα παντρευτούν, από αυτό!» είπε η Κατερίνα και έδειξε στον αέρα την αγγελία του επερχόμενου γάμου τους, με τον Μακαλιά να κάνει αέρα και να νιώθει άβολα αλλά και έκπληκτος.

«Δεν ντρέπεστε που το βρήκατε αυτό; Θα τρελαθώ! Ντροπή σας, γιατί δε το γράφετε εδώ;» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του, παρόλαυτά παρέμεινε χαμογελαστός!

Δείτε το βίντεο:

Πηγη: Toratora.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE