Ανησυχία για την αύξηση των νοσηλειών - «Ξυπνά» ξανά ο εφιάλτης της πανδημίας

Ανησυχία για την αύξηση των νοσηλειών - «Ξυπνά» ξανά ο εφιάλτης της πανδημίας

Αύξηση στις νοσηλείες στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου ΟΚΥΠΥ, Πάμπο Χαριλάου, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αύξηση στις νοσηλείες μεταξύ 75-80.

"Το ενθαρρυντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχουν post-covid ασθενείς, διασωληνωμένοι στην μονάδα εντατικής θεραπείας."

Ο κ.Χαριλάου συμπλήρωσε ότι "είμαστε σε εγρήγορση, ετοιμότητα, διότι μας ανησυχεί αυτό το φαινόμενο, γιατί έχει σταθεροποιηθεί το ποσοστό θετικότητας γύρω στο 5%"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι "Τα περισσότερα άτομα που νοσηλεύονται είναι άνω των 70 ετών, είτε χωρίς ιστορικό εμβολιασμού ή έχουν λάβει την τελευταία δόση εμβολίου πριν αρκετούς μήνες , οπότε η ανοσία έχει πέσει"

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE