Στις επάλξεις κιόλας ο συνάδελφος Αριστείδης Βικέτος – Είχε τροχαίο τα ξημερώματα

Στις επάλξεις κιόλας ο συνάδελφος Αριστείδης Βικέτος – Είχε τροχαίο τα ξημερώματα

Τυχερός στην ατυχία του ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αριστείδης Βικέτος.

Καθώς επέστρεφε από τη Σκουριώτισσα γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, το όχημά του παρέκλινε της πορείας του, έπεσε στο χαντάκι παραπλεύρως του δρόμου και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Δόξα τω θεώ, όμως, ξεπέρασε αλώβητος την περιπέτεια, αφού δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά. Μάλιστα έπιασε αμέσως δουλειά. Στο άκουσμα του νέου, επικοινωνήσαμε μαζί του (λίγο πριν από τις 17:00) και τον πετύχαμε στο γραφείο του!

Οι φίλοι και συνάδελφοί του, λοιπόν, ας μην ανησυχούν.

Υ.Γ. Ο Αριστείδης έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ είχε το κινητό κρεμασμένο στο λαιμό του. Παράγοντες που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο ώστε να μην τραυματιστεί και να βοηθηθεί άμεσα. Κατά την πρόσκρουση και την ανατροπή εγκλωβίστηκε στο όχημα (χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής), ωστόσο επειδή το κινητό ήταν πάνω του μπόρεσε να καλέσει τηλεφωνικώς βοήθεια.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.