H ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι γίνεται μιούζικαλ

H ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι γίνεται μιούζικαλ

Μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γραμμένο από τους δύο πρώην αστέρες της βρετανικής παιδικής σειράς «Grange Hill», Ρίκι Σίμοντς και Σάιμον Βόγκαν, ετοιμάζεται να ανέβει σε σκηνή του Λονδίνου την άνοιξη.

Σύμφωνα με τον Guardian, είναι μία «σχεδόν αληθινή ιστορία» μέσα από τα μάτια τριών γυναικών: Της Ilda Boccassini (δικαστικός), της δεύτερης συζύγου του Μπερλουσκόνι, ηθοποιό Βερόνικα Λάριο (Veronica Lario), η οποία τον εγκατέλειψε το 2009 μετά από σχεδόν 20 χρόνια γάμου και μίας δημοσιογράφου.

«Αυτές οι γυναίκες λένε την ιστορία τους», λέει η Francesca Moody, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή. Η παράσταση θα εστιάσει στο χάρισμα του Μπερλουσκόνι να έχει την εξουσία «με το χαρακτηριστικό χαμόγελο και το κλείσιμο του ματιού», σημειώνει η ίδια.

Σε σκηνοθεσία του James Grieve, η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο «Southwark Playhouse» στο νότιο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE