Ίσως το πιο ωραίο σώμα της Κυπριακής Showbiz! Η Κύπρια καλλονή πήγε για μπάνιο και έφερε καύσωνα

Ίσως το πιο ωραίο σώμα της Κυπριακής Showbiz! Η Κύπρια καλλονή πήγε για μπάνιο και έφερε καύσωνα

Νέα, όμορφη, έξυπνη και πολυτάλαντη η Κύπρια καλλονή και παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει τις πασαρέλες και ασχολείται επαγγελματικά με άλλα πράγματα μας απέδειξε ότι το σώμα της διατηρείται σε άψογη κατάσταση.

Ο λόγος για την 25χρονη Κλέλια Γιασεμίδου που, πέραν από μια εκπληκτική παρουσία έχει στο βιογραφικό της αρκετές επιτυχίες. Το 2008 αναδείχθηκε ως το ωραιότερο κορίτσι της Κύπρου, καθώς στέφθηκε σταρ Κύπρος στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τηλεόραση με παρουσίες τόσο στην εκπομπή «Για Σένα» όσο και στα παρασκήνια του «Feel Fantastic, ενώ συμμετείχε και στο φιλανθρωπικό σόου του Mega DanSing For You.

Η όμορφη Κλέλια σε μια καλοκαιρινή της απόδραση σε παραλία του Πρωταρά, ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δικαίως θεωρείται ως μια από τις πιο Hot και Sexy παρουσίες του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE