ΠτΒ: «Μας ενδιαφέρει η εξωστρέφεια της Βουλής και πως επικοινωνούμε καλύτερα το έργο μας»

ΠτΒ: «Μας ενδιαφέρει η εξωστρέφεια της Βουλής και πως επικοινωνούμε καλύτερα το έργο μας»

Η εξωστρέφεια της Βουλής, η εικόνα μας προς τα έξω, το πως καλύτερα επικοινωνούμε στους πολίτες, τους οποίους υπηρετούμε, το έργο μας, μας ενδιαφέρει και θέλουμε να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία είπε η Πρόεδρος του Σώματος Αννίτα Δημητρίου, σε παρουσίαση την Τετάρτη των πεπραγμένων για την κοινοβουλευτική περίοδο 2021-2022 (ως Σεπτέμβρη).

Η παρουσίαση έγινε, μετά την πανδημία, στο ιστορικό κτίριο της Βουλής, στο οποίο επέστρεψαν οι Βουλευτές, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε ιδιαιτέρως η κ. Δημητρίου.

Στην κοινοβουλευτική περίοδο 2021-2022 έγιναν 742 συνεδριάσεις, κατατέθηκαν 218 νομοσχέδια και 104 κανονισμοί και 247 προτάσεις νόμου.

Η κ. Δημητρίου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, εκτενώς στα κρίσιμα νομοθετήματα που συνδέονται με το ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, ανέλυσε τις κοινοβουλευτικές δράσεις στο εξωτερικό, μίλησε για τα συνέδρια που φιλοξενήθηκαν στη Βουλή, τις επισκέψεις ξένων επισήμων, το Πόθεν Έσχες και άλλα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ θεωρεί ότι μπορεί να φέρει ο διάλογος που θα λάβει χώρα σήμερα ανάμεσα στις συντεχνίες και τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE