Οδηγούσε με διπλάσια από το επιτρεπόμενο ταχύτητα - Χειροπέδες σε 22χρονο  

Οδηγούσε με διπλάσια από το επιτρεπόμενο ταχύτητα - Χειροπέδες σε 22χρονο   

Στην σύλληψη 22 χρόνου Ελληνοκύπριου προέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του σε κατοικημένη περιοχή με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου ενώ διενεργούσαν τροχονομικοί έλεγχο στον Δρόμο Παραλιμνίου-Σωτήρας ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα του 22 χρόνου το οποίο οδηγείτο με υπερβολική ταχύτητα δηλαδή 109 αντί 50 ΧΑΩ.

Στην συνέχεια ο 22 χρόνος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 63 mg% αντί 22mg%.

Ο 22 χρόνος συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 59 mg% αντί 22mg%.

Για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης εναντίον του 22 χρόνου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 500 ευρώ ενώ για το αδίκημα της οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα θα κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE