Συρία: Πέντε νεκροί και πέντε τραυματίες από πυραυλική επίθεση στην πόλη Αζάζ

Συρία: Πέντε νεκροί και πέντε τραυματίες από πυραυλική επίθεση στην πόλη Αζάζ

Πέντε άμαχοι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν από πυραυλική επίθεση στην πόλη Αζάζ της βορειοδυτικής Συρίας, που ελέγχεται από αντάρτες, ανέφεραν μια νοσηλεύτρια σε τοπικό νοσοκομείο και ένας ακτιβιστής.

Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να εξακριβώσει από πού προήλθε η επίθεση η οποία σημειώθηκε σε μια περιοχή κοντά στα τουρκικά σύνορα, η οποία ελέγχεται από ισλαμιστές αντάρτες που στηρίζονται από την Τουρκία.

Είχαν προηγηθεί, τις προηγούμενες ημέρες, επιθέσεις τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών και μαχητικών F-16 εναντίον της πολιτοφυλακής YPG των Κούρδων της Συρίας. Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι τα μαχητικά της κατέστρεψαν 89 στόχους στη Συρία και το Ιράκ την Κυριακή και ότι 184 μαχητές σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις εναντίον των YPG και του PKK την Κυριακή και την Δευτέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE