Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της

Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της

Με αφορμή ένα αφιέρωμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν και ήρθαν πιο κοντά με την ηθοποιοί μίλησαν για εκείνη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Κώστας Αρζόγλου, η Μέλπω Ζαρόκωστα, ο Σωτήρης Αδαμίδης, ο Γιώργος Λιάνης και η Άννα Φόνσου μίλησαν για την «Εθνική σταρ» της Ελλάδας, όπως τη γνώρισαν εκείνοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE