Φεύγει από το ΔΗΚΟ η Αθηνά για να μην την φάει… ο βοσκός

Φεύγει από το ΔΗΚΟ η Αθηνά για να μην την φάει… ο βοσκός

Προαναγγέλλει έξοδο από το ΔΗΚΟ η Αθηνά Κυριακίδου. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει με μήνυμά της στο facebook, μέσω του οποίου αφήνει σαφείς αιχμές για τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος σημείωσε (17/07) στον προσωπικό της λογαριασμό: «Λέγεται πως άμα φύγει το πρόβατο από το μαντρί το τρώει ο λύκος! Το σίγουρο είναι εάν μείνει στο μαντρί το τρώει ο βοσκός!».

Στη συνέχεια η κ. Κυριακίδου γίνεται αινιγματική θολώνοντας τα νερά, αφού σχολιάζοντας την ανάρτησή της, έγραψε με νόημα: «Μπορεί να το φάει!».

Ενδεικτικό του πώς εισέπραξε ο κόσμος αυτή της την τοποθέτηση, είναι και το σχόλιο φίλης της στο facebook, κάτω από την ανάρτησή της. «Προαναγγελία εξόδου; Και πολύ αργήσατε...» γράφει η Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE