Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παύλος Κοντίδης

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παύλος Κοντίδης

Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, για δεύτερη φορά στην τεράστια καριέρα του, κατέκτησε τη Δευτέρα (21/11) ο Παύλος Κοντίδης.

Στη μοναδική ιστιοδρομία της ημέρας που διεξήχθη τερμάτισε τρίτος, ακριβώς πίσω από τον Βρετανό περσινό πρωταθλητή Ευρώπης Mickey Beckett (Μίκι Μπέκετ) με αποτέλεσμα να κερδίσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser του Hyeres με 35β έναντι 36β του Βρετανού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE