Επέστρεψε ο Τραμπ στο Twitter με τις ευλογίες του Μασκ - «Ο λαός μίλησε»

Επέστρεψε ο Τραμπ στο Twitter με τις ευλογίες του Μασκ - «Ο λαός μίλησε»

Ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ήταν εκ νέου προσπελάσιμος το βράδυ του Σαββάτου μετά την απόφαση του Eλον Μασκ να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας του, που αποφασίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Μασκ: «Ο λαός μίλησε»

Περισσότερες από 15 εκατ. ψήφοι καταμετρήθηκαν στη δημοσκόπηση του Μασκ, με το 51,8% να τάσσεται υπέρ της επιστροφής του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

«Ο λαός μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί», έγραψε το αφεντικό της πλατφόρμας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE