Η Honda άλλαξε φώτα και ToThemaOnline ήταν εκεί! – Δείτε τις φωτογραφίες

Η Honda άλλαξε φώτα και ToThemaOnline ήταν εκεί! – Δείτε τις φωτογραφίες

Τα φώτα της Honda ήταν ένα σημείο αναφοράς, για όσους ήθελαν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για να βρουν το σωστό δρόμο και να φτάσουν στο προορισμό τους.

Του Αντώνη Κέστα 

Η συγκεκριμένη περιοχή συντονισμού του κόσμου, από την Παρασκευή (17/07) άλλαξε τοποθεσία, και τo show room της Honda στεγάζεται πλέον στη γωνία Γρίβα Διγενή και 25ης Μαρτίου.

Πλέον θα υπάρχει και δεύτερο σημείο για επικοινωνία του κόσμου, και η φράση «είμαι στα φώτα της Honda» θα συνεχιστεί να λέγεται και να ακούγεται.

Αξίζει να αναφερθούμε και στο πανό που έχουν αναρτήσει, στο παλιό πλέον σημείο της HONDA, οι εργαζόμενοι της εταιρίας στο οποίο αναγράφεται «Η Honda αλλάζει φώτα».

Με αυτό το μήνυμα που αναγράφεται στο πανό, μπορούν να βγουν και κάποια άλλα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα η εταιρία αναβαθμίζεται και εξελίσσεται σε όλους τους τομείς.

Τα γνωστά (παλιά) φώτα της Honda

 

Τα καινούργια φώτα της Ηonda

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE