Υπόθεση Πάτρας: Δολοφονία Τζωρτζίνας - Ορίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Δολοφονία Τζωρτζίνας - Ορίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας με θύμα την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα.

Η δίκη προσδιορίστηκε σήμερα και ήδη η προφυλακισμένη Πισπιρίγκου μετρά αντίστροφα για το χρόνο που θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Στην ανακρίτρια για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως είναι γνωστό την Παρασκευή απολογείται στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη ανοιχτή δικογραφία που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE