Έκθεση Aναθεωρητικής Αρχής Προσφορών: Μειώθηκε ο αριθμός των προσφυγών - Ποιος ο λόγος

Έκθεση Aναθεωρητικής Αρχής Προσφορών: Μειώθηκε ο αριθμός των προσφυγών - Ποιος ο λόγος

Την ετήσια έκθεση για το 2021 της Aναθεωρητικής Αρχής Προσφορών παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρέλαβε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, από την Πρόεδρο της Αρχής κα Έφη Παπαδοπούλου.

Παραδίδοντας την έκθεση η κα Παπαδοπούλου είπε ότι «μέλημα μας πάντοτε ήταν η διαφύλαξη της νομιμότητας στις δημόσιες συμβάσεις» και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ευκαιρία που έδωσε στην Αρχή να συνεχίσει το έργο αυτό.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει μειωθεί ο αριθμός των προσφυγών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη την Αρχή για το έργο που επιτελεί είπε ότι ο αριθμός των προσφυγών ίσως έχει μειωθεί διότι θα αντιλαμβάνονται κάποιοι πλέον ότι οι δικές τους προσφορές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Είπε ακόμα ότι παρατηρείται επίσπευση της εξέτασης, με αποτέλεσμα να υπάρχει και επιτάχυνση σε ό,τι αφορά την πορεία υλοποίησης έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE